Некои од попознат области во кои ние направивме:

  1. Терен на стадион ФК Раднички - Пирот 
  2.
Терен на стадион ФК Партизан - Београд
  3.
Терен на стадион ФК Хајдук - Сплит
  4.
Терен на стадион ФК Динамо - Загреб 
  5.
Терен на стадион ФК Ријека - Ријека
  6.
Терен на стадион ФК Железничар - Сарајево
  7.
Терен на стадион ФК Раднички - Ниш
  8.
Терен на стадион ФК Нови Пазар - Нови Пазар
Stadion "KANTRIDA" - FK RIJEKA - Rijeka
Места каде што имаме изградено терени :

Димитровград, Зајечар, Бор, Ниш,
Параћин, Ћуприја, Ужице, Краљево,
Нови Пазар, Лозница, Врњачја Бања, Вишеград, Бања Лука, Вршац, Гевгелија, Kавадарци, Скопје, Неготино, Опатија, Порторож, Златибор, Бајина Башта, Куманово, Ивањица, Подгорица, Никшић, Власинско језеро, Куршумлија, Сурдулица, Врање, Нови дорјан, Приштина, Нова Пазова, Стара Пазова, Вучитрн, Урошевац, Kосовска Митровица …
Copyright © 2011  •  SPORT-GRADNJA  Pirot  •  All rights reserved
• За Нас • Изработка • Референци • Галерија • Kонтакти •